nie martw się Sesi!! mogę Ci powiedzieć, że właśnie za dodatki się wzięłyśmy za jakiś czas powinny być na CM. Kiedy trudno powiedzieć, ale jak coś będę wiedzieć, to na pewno dam znać - pewno na fejsie
tak, Jess...zrobiło się o nich ostatnio głośno, to i wzięłyśmy się za dodatki tak samo jak dziura...baaaardzo powoli, ale bierzemy się za nią i też będzie uzupełniona...ale kiedy...ho, ho trudno powiedzieć
akcja z chomikiem była sweet - też mu wybaczam takie zachowanie, aczkolwiek Manaka mnie strasznie wkurza i moim zdaniem zasługuje na chłód wiejący od Caina. Kyoko-chomiczek...czy to nie było wtedy jak pierwszy raz zobaczyła Caina?? jak prezes ją wysłał pod Hachiko...tam chyba na stronie tytułowej była jako gryzoń. Też to słodkie było
A opis dodatków - cudo! Widziałam już wcześniej ten dodatek jako Setsu i za Chiny nie mogłam dojść do tego o co tam może chodzić. Dzięki, że to znalazłaś - popłakałam się ze śmiechu jak czytałam
Jess, uwielbiam Cię, za ten temat i za te perełki ^^
A Ciebie, Asiu, za tłumaczenia ^.^
Tylko tak, btw, nie wszystkie linki się otwierają
_________________ - Nie zgrywaj idioty. To poważna sprawa - powiedziała Arzella,
- Poważna - kąciki ust maga drgnęły. - A ja mam ją tak głęboko w rzyci - dodał z westchnieniem smutku Jora.